Herkkusuu löytää Bistrosta mainiot burgerit!
Bistrosta löydät mainiot, herkkusuiden suosimat burgerit. Bistron burger nyt 25 € ja Vegeburger 23 €
Lue lisää
Kysypä keneltä tahansa mistä Heili on kotoisin. Saat aina saman vastauksen – Karjalasta, tietenkin. Ja kun kerran tie on Pohjois-Karjalaan sattunut viemään, haluaa tänne aina uudelleen. Bistro Heili toteuttaa ylpeästi kuuluisaa nykykarjalaista vieraanvaraisuutta Joensuussa, kimmeltävän Pielisjoen varrella.
Bistro Heili on rento ja lämminhenkinen korttelibistro Joensuun Sirkkalassa, Original Sokos Hotel Kimmelin sydämessä. Heilissä tarjoillaan ruokaa ja juomaa mestarillisella otteella ja asenteella, ja suositut klassikkoannokset täydentyvät sesonkien mukaan ja tuttuja ruokia ryydittävät mielenkiintoiset oluet ja viinit.
Heili on viihtymisen mestari Joensuun ravintolatarjonnassa. Mestarillisuus näkyy, tuntuu ja maistuu. Se on jotain mitä on vaikea sanoin kuvata, mutta helppo tunnistaa. Heilissä ei mikään ole mahdotonta, ja esimerkiksi juhlat, kokoukset ja muut tilaisuudet järjestämme mestarillisella otteella. Tervetuloa kokemaan se itse. Mestareidemme otteessa, Bistro Heilissä.
Lämpimästi tervetuloa!
Ravintolapäällikkö Eerik Elavuori
Keittiöpäällikkö Antti Rämö
Bistrosta löydät mainiot, herkkusuiden suosimat burgerit. Bistron burger nyt 25 € ja Vegeburger 23 €
Lue lisää
Lähestyvän kesän ensi merkkejä, kun kuiva Riesling ja parsa saapuvat ravintoloiden menuille. Loistava yhdistelmä, joka saa kevään tuntumaan kesältä.
Lue lisää
Kukapa ei tykkäisi, kun oma annos on kuin aikuisilla? Koko perhe on tervetullut Bistroon!
Lue lisää
Meille Bistron mestareille maistuva kasvisruoka on kunnia-asia – maista vaikka tofuskagenia alkuun ja kutkuta makuaistiasi vegeburgerilla.
Lue lisää
+358 107822021
Puhelun hinta pvm/mpm
soita
Viikko:
Ma - Ti
15:00 - 22:30
Keittiö: 15:00 - 22:00
Ke
16:00 - 21:00
Keittiö: 16:00 - 20:30
To - Pe
15:00 - 22:30
Keittiö: 15:00 - 22:00
La
12:00 - 22:30
Keittiö: 12:00 - 22:00
Su
16:00 - 21:00
Keittiö: 16:00 - 20:30
Keittiömme sulkeutuu aina puoli tuntia ennen ravintolan sulkeutumista.